Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Питајте предсједника

Питајте предсједника

>

Премијер Марковић са руководством Рожаја: Пројекти вриједни 25 милиона еура обезбиједиће квалитетнији живот

Премијер Марковић са руководством Рожаја: Пројекти вриједни 25 милиона еура обезбиједиће квалитетнији живот
Датум објаве: 29.09.2019 10:00 | Аутор: КАБИНЕТ ПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ

Испис Штампај страницу


Капитални пројекти у Рожајама, вриједни око 25 милиона еура, обезбиједиће квалитетнији живот грађанима али и услове за снажније покретање бизниса у овој општини, казао је предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић на састанку са представницима општине Рожаје.

На састанку са предсједником Општине Ејупом Нурковићем, предсједником СО Алмиром Авдићем и секретаром за планирање и уређење простора Русмиром Џуџевићем, премијер Марковић је честитао предстојећи Дан општине и исказао задовољство добром динамиком реализације започетих пројеката – водовода, градске тржнице, пута Рожаје – Штедим, вртића, уређења рјечног корита Ибра и изградње градских улица.

Заједнички је констатован значај изградње ски центра Хајла – Штедим и оцијењено да ће оно бити генератор привредног развоја Рожаја.

„Желимо да захвалимо на посвећености Владе Сјеверу. Влада даје допринос и јак акценат развоју Сјевера“, казао је предсједник СО Рожаје.

На састанку је разговарано и о начинима за даље јачање стабилности локалних јавних финансија, рационализацији јавне управе и повећању њене ефикасности као и о другим предусловима важним за привлачење инвестиција и отварање нових радних мјеста.

КАБИНЕТ ПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ