Manja slova Veća slova RSS

Pitajte predsjednika

Pitajte predsjednika

>

Premijer Marković sa rukovodstvom Rožaja: Projekti vrijedni 25 miliona eura obezbijediće kvalitetniji život

Premijer Marković sa rukovodstvom Rožaja: Projekti vrijedni 25 miliona eura obezbijediće kvalitetniji život
Datum objave: 29.09.2019 10:00 | Autor: KABINET PREDSJEDNIKA VLADE

Ispis Štampaj stranicu


Kapitalni projekti u Rožajama, vrijedni oko 25 miliona eura, obezbijediće kvalitetniji život građanima ali i uslove za snažnije pokretanje biznisa u ovoj opštini, kazao je predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković na sastanku sa predstavnicima opštine Rožaje.

Na sastanku sa predsjednikom Opštine Ejupom Nurkovićem, predsjednikom SO Almirom Avdićem i sekretarom za planiranje i uređenje prostora Rusmirom Džudževićem, premijer Marković je čestitao predstojeći Dan opštine i iskazao zadovoljstvo dobrom dinamikom realizacije započetih projekata – vodovoda, gradske tržnice, puta Rožaje – Štedim, vrtića, uređenja rječnog korita Ibra i izgradnje gradskih ulica.

Zajednički je konstatovan značaj izgradnje ski centra Hajla – Štedim i ocijenjeno da će ono biti generator privrednog razvoja Rožaja.

„Želimo da zahvalimo na posvećenosti Vlade Sjeveru. Vlada daje doprinos i jak akcenat razvoju Sjevera“, kazao je predsjednik SO Rožaje.

Na sastanku je razgovarano i o načinima za dalje jačanje stabilnosti lokalnih javnih finansija, racionalizaciji javne uprave i povećanju njene efikasnosti kao i o drugim preduslovima važnim za privlačenje investicija i otvaranje novih radnih mjesta.

KABINET PREDSJEDNIKA VLADE