Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Питајте предсједника

Питајте предсједника

>

Премијер Душко Марковић честитао Курбан-бајрам: ЦГ вјековима темељи друштвену стабилност на традицији мултиетничког склада и богатства у различитостима

Датум објаве: 10.08.2019 08:55 | Аутор: СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

Испис Штампај страницу


Предсједник Владе Душко Марковић честитао је у име Владе и у своје име реису Исламске заједнице у Црној Гори Рифату еф. Фејзићу, свештенству и грађанима исламске вјероисповијести Курбан-бајрам.

„На традицији мултиетничког склада и богатства у различитостима које је красе, Црна Гора вјековима темељи своју друштвену стабилност. Садашња посвећеност економском развоју и вишем животном стандарду уз значајна улагања у регионални развој са једне, и очување и унапређење културних и идентитетских вриједности и вјерских слобода, са друге стране – чине Црну Гору државом која је задобила нове и европске квалитете живљења уз запажен међународни углед“ – наводи се у бајрамској честитки премијера Марковића упућеној реису Фејзићу.

Предсједник Марковић завршава честитку констатацијом да су бајрамски благдани прилика за достизање духовних вриједности разумијевања, праштања и толеранције те апелом да стога оснажимо заједничке напоре како би још снажније доприносили даљем просперитету наше куће Црне Горе.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ