Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Питајте предсједника

Питајте предсједника

>

Премијер Марковић честитао Дан општине Петњица: Настављамо са улагањима у Сјевер и развој инфраструктуре

Премијер Марковић честитао Дан општине Петњица: Настављамо са улагањима у Сјевер и развој инфраструктуре
Датум објаве: 04.08.2019 08:00 | Аутор: Кабинет предсједника Владе

Испис Штампај страницу


Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић честитао је 4. август – Дан општине Петњица предсједнику Општине Самиру Аговићу, предсједнику Скупштине општине Мехмеду Адровићу, одборницима у локалном парламенту и грађанима.

„Напредак цјелокупног друштва прелама се кроз квалитет живота наших грађана, на свакој стопи Црне Горе. Влада је досљедна таквом опредјељењу и стога настављамо са улагањима у сјевер која су присутна у свим секторским политикама а посебно у туризму и пољопривреди, као и кроз развој свеукупне инфраструктуре“, наводи се у честитки предсједника Владе.

Поред тога, како се наводи, само у реконструкцију прве фазе пута Беране – Петњица уложили смо близу четири милиона еура, а до краја године очекујемо да буду завршени радови на комплетној саобраћајници, у коју ћемо инвестирати још близу осам милиона. Петњица ће бити на корак од ауто пута, па ће бенефите овог значајног пројекта осјетити и овај крај. 

„Са тако ојачаном и опремљеном инфраструктуром, и одличним условима за рад локалне управе за коју је Влада изградила административни објекат, сигуран сам да једну од најмлађих црногорских општина очекује успјешна развојна етапа“, пише и честитки премијера Душка Марковића.

КАБИНЕТ ПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ