Manja slova Veća slova RSS

Pitajte predsjednika

Pitajte predsjednika

>

Premijer Duško Marković posjetio Karizmin „Holiday Villages Montenegro“: Popunjenost i ovog prestižnog kompleksa svjedoči da ćemo imati odličnu sezonu

Premijer Duško Marković posjetio Karizmin „Holiday Villages Montenegro“: Popunjenost i ovog prestižnog kompleksa svjedoči da ćemo imati odličnu sezonu
Datum objave: 21.06.2019 14:53 | Autor: SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Ispis Štampaj stranicu


Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković posjetio je danas u Ulcinju Karizmin hotelsko-turistički kompleks „Holiday Villages Montenegro“ koji je otvoren prije nešto više od godinu.

Menadžment novog hotelsko-turističkog kompleksa izgrađenog na osnovama nekadašnjih hotelâ Belvi i Olimpik informosao je premijera o aktivnostima koje preduzima i izrazio zadovoljstvo poslovanjem u našoj zemlji.

Predsjednik Marković je obišao novi dio kompleksa, otvoren prije nepun mjesec, koji uključuje 96 prostranih luksuznih apartmana, dva nova bazena, jedan za odrasle i jedan za djecu i ostale sadržaje. Predsjednik Marković je čestitao rukovodstvu hotelsko-turističkog kompleksa „Holiday Villages Montenegro“ na novim objektima i na činjenici da već u predsezoni imaju 80 odsto popunjenih kapaciteta ocijenivši da i taj podatak, kao i svi parametri, ukazuje da će i ova turistička sezona biti veoma uspješna, kao što su bile i prethodne dvije.

„Holiday Villages Montenegro“ je prije nepune dvije godine zakupio dio imovine HTP „Ulcinjska rivijera“ uz ugovor koji uključuje investiciju od preko 30 miliona eura u adaptacije hotelâ i modernizaciju i kreiranje novih turističkih sadržaja.

Ova kompanija nastavlja da investira u dalji razvoj hotelsko-turističkog kompleksa. Vlada Crne Gore je na sjednici održanoj 28. marta 2019. godine dala saglasnost na zahtjev kompanije da joj se omogući uspostavljanje hipoteke prvog reda nad objektima u izgradnji kako bi izgradili novog objekat – depadans hotela kategorije četiri zvjezdice, kao i objekta tehničku podršku.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE