Manja slova Veća slova RSS

Pitajte predsjednika

Pitajte predsjednika

>

Premijer Marković primio rukovodstvo Opštine Žabljak: Vlada nastavlja da podržava razvojne projekte posebno na Sjeveru

Premijer Marković primio rukovodstvo Opštine Žabljak: Vlada nastavlja da podržava razvojne projekte posebno na Sjeveru
Datum objave: 13.09.2018 12:45 | Autor: SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Ispis Štampaj stranicu Video Video Download Download


Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću

   

Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je žiteljima Žabljaka Dan opštine – 17. septembar poručivši da će Vlada nastaviti da podržava razvojne projekte, posebno u Sjevernom regionu, koji direktno utiču na podizanje životnog standarda građana.

Predsjednik opštine Veselin Vukićević i Skupštine opštine Vidoje Tomčić i potpredsjednik Opštine Vasilije Jakšić informisali su predsjednika Vlade o realizaciji opštinskih projekata među kojima su II faza rekonstrukcije vodovoda, rekonstrukcija i izgradnja više puteva i saobraćajnica, javne garaže i gradskog trga.

Konstatujući da Žabljak redovno izmiruje sve obaveze prema zaposlenima, državi i izvođačima radova i da nema ni centa duga predsjednik opštine se zahvalio predsjedniku Vlade na njegovoj posevećenosti razvoju Sjevernog regiona.

Premijer Marković je zaključio da je Žabljak i u protekloj godini predstavljao jedan od primjera uspješnih projekata i odlične saradnje sa Vladom sa ciljem unapređenja turističke ponude, jačanja lokalne infrastrukture i kvalitetnog odgovora na potrebe građana.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE