Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Питајте предсједника

Питајте предсједника

>

Предсједник Марковић сјутра у посјети Портоновом

Датум објаве: 07.04.2017 09:27 | Аутор: Кабинет предсједника Владе

Испис Штампај страницу


Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић посјетиће сјутра, 08. априла 2017. године ризорт Портонови у Кумбору, Херцег Новом, који гради компанија Азмонт Инвестментс. 

Предсједник Марковић, са којим ће у Портонови ићи и министри одрживог развоја и туризма, унутрашњих послова, финансија и саобраћаја и поморства Павле Радуловић, Мевлудин Нухоџић, Дарко Радуновић и Осман Нурковић, у Кумбору ће разговарати са предсједником Одбора директора Ахметом Ерентоком и извршним директором Азмонт инвестментса Рашадом Алијевим и њиховим сарадницима. У делегацији са премијером Марковићем ће бити и директор Управе царина Владан Јоковић, директор Морског добра Предраг Јелушић као и секретар Секретаријата за развојне пројекте Бисерка Драгићевић

Представници Азмонта ће упознати предсједника и чланове Владе са детаљима пројекта, оствареним напретком и плановима за даље активности на завршетку ризорта, а заједно ће обићи и градилиште. 

Обилазак градилишта отворен је за медијско праћење и извјештавање, након чега ће премијер Марковић и г-дин Еренток дати изјаве за јавност. 

ОБАВЕЗНА АКРЕДИТАЦИЈА

Редакције које желе да извјештавају са овог догађаја треба да пошаљу Служби за односе с јавношћу Владе Црне Горе на адресу електронске поште пр@гов.ме податке о новинарима / фото-репортерима / видео сниматељима које желе да акредитују за извјештавање. Рок за доставу података је петак, 07. април у 15:00. Предстваници медија који не буду акредитовани неће моћи да уђу на градилиште, а самим тим ни да прате и извјештавају са догађаја. 

Служба за односе с јавношћу Владе Црне Горе обезбиједиће фотографије и видео материјале са догађаја и биће доступни на Владином серверу. 

КАБИНЕТ ПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ