Manja slova Veća slova RSS

Pitajte predsjednika

Pitajte predsjednika

>

Predsjednik Marković sjutra u posjeti Portonovom

Datum objave: 07.04.2017 09:27 | Autor: Kabinet predsjednika Vlade

Ispis Štampaj stranicu


Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković posjetiće sjutra, 08. aprila 2017. godine rizort Portonovi u Kumboru, Herceg Novom, koji gradi kompanija Azmont Investments. 

Predsjednik Marković, sa kojim će u Portonovi ići i ministri održivog razvoja i turizma, unutrašnjih poslova, finansija i saobraćaja i pomorstva Pavle Radulović, Mevludin Nuhodžić, Darko Radunović i Osman Nurković, u Kumboru će razgovarati sa predsjednikom Odbora direktora Ahmetom Erentokom i izvršnim direktorom Azmont investmentsa Rašadom Alijevim i njihovim saradnicima. U delegaciji sa premijerom Markovićem će biti i direktor Uprave carina Vladan Joković, direktor Morskog dobra Predrag Jelušić kao i sekretar Sekretarijata za razvojne projekte Biserka Dragićević

Predstavnici Azmonta će upoznati predsjednika i članove Vlade sa detaljima projekta, ostvarenim napretkom i planovima za dalje aktivnosti na završetku rizorta, a zajedno će obići i gradilište. 

Obilazak gradilišta otvoren je za medijsko praćenje i izvještavanje, nakon čega će premijer Marković i g-din Erentok dati izjave za javnost. 

OBAVEZNA AKREDITACIJA

Redakcije koje žele da izvještavaju sa ovog događaja treba da pošalju Službi za odnose s javnošću Vlade Crne Gore na adresu elektronske pošte pr@gov.me podatke o novinarima / foto-reporterima / video snimateljima koje žele da akredituju za izvještavanje. Rok za dostavu podataka je petak, 07. april u 15:00. Predstvanici medija koji ne budu akreditovani neće moći da uđu na gradilište, a samim tim ni da prate i izvještavaju sa događaja. 

Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore obezbijediće fotografije i video materijale sa događaja i biće dostupni na Vladinom serveru. 

KABINET PREDSJEDNIKA VLADE