Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Питајте предсједника

Питајте предсједника

>

Новогодишња честитка предсједника Владе Игора Лукшића грађанима Црне Горе

Датум објаве: 30.12.2011 15:30 | Аутор: Биро

Испис Штампај страницу


Предсједник Владе Црне Горе Игор Лукшић честитао је Нову годину и предстојеће празнике грађанима Црне Горе. 

У новогодишњој честитци предсједника Владе се истиче: 
  
„У сусрет новогодишњим и празничним данима, када смо сви пуни наде и вјере у бољу будућност, користим прилику да свим грађанима Црне Горе пожелим срећну и просперитетну 2012. годину!

Новогодишњи и празнични дани су прилика да свако од нас застане на тренутак и осврне се на годину коју оставља за собом. Ово су дани када дајемо себи времена да заборавимо обавезе, приђемо једни другима, пружимо подршку, опростимо и помогнемо.

Желим да ваше празничне дане испуне смијех, радост, породична и лична срећа, да бриге и проблеми остану за вама и да у Новој години остварите личне и професионалне тежње. 

У Нову годину уђите окружени породицом и пријатељима који ваше животе чине лијепим, испуњеним и срећним, али и не заборавите оне којима је потребна ваша помоћ, како би хуманост и давање бојили ваше и животе људи око вас.

У име Владе, желим да се захвалим свима у Црној Гори који су нам дали подршку при доношењу сложених одлука на добробит свих нас. Влада Црне Горе ће, у наредној години, наставити да се успјешно суочава са бројним изазовима и превазилази их и промовише вриједности које нас спајају. 

Желим Вам свима срећну Нову 2012. годину!"